DOĞAYA KULAK VER DOĞADA KAL eTwinning PROJESİ

03.05.2024 52

Doğaya Kulak Ver Doğada Kal eTwinning projesi öğretmenlerimiz Fatma ÖZALICI SEFACI ve Ayşe ALŞAN tarafından okulumuzda uygulanmaktadır.

Projemizin amacı, doğada öğrenme, geri dönüşüm, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak,doğal dengeyi korumak amacıyla daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre yaratmak ve doğanın döngüsünü kavratmaktır. Doğal materyalleri kullanarak uygulanan sanat, matematik, oyun, müzik, hareket etkinlikleriyle öğrencilerin doğayla olan bağını güçlendirmek, doğa ile iç içe olabilen, iklim ve bitki örtüsünün önemini fark edebilen, gerekli gördüğünde doğayı koruyacak eylemlerde bulunabilecek farkındalık gelitirmektir.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.